Доц.Атанас Мангъров , макар и сочен за нещо като черна овца

...
Доц.Атанас Мангъров , макар и сочен за нещо като черна овца
Коментари Харесай

Доц.Мангъров хвърли ръкавицата: Протестите са начина да преборим коронавируса! Чували с трупове няма да има!

Доц.Атанас Мангъров , въпреки и апетитен за нещо като черна овца измежду известните специалисти в битката с ковид у нас, постоянно има някой прикрит коз в ръкава си, с който съумява да хвърли в неразбиране сътрудниците с и обществеността. Сега той уточни ежедневните протести против правителството като един от методите, да се оправим безболезнено с COVID-19 :

Събирането на хората по площадите е доста позитивно от позиция на ковид.

Причината е, че по митингите са най-вече млади и здрави хора и точно те би трябвало да се сблъскат със болестта, множеството да я изкарат безсимптомно, с цел да изчезне тя. Протестите са български вид на шведския модел, безапелационен бе пред Дарик радио инфекционистът доцент Атанас Мангъров. Той установи, че от април до момента съотношението сред направени проби и позитивни за ковид проби е едно и също.Това по думите на Мангъров още един път потвърждава, че карантината е била изцяло безсмислена. Инфекционистът уточни още, че точно посредством сблъскването на първия ковид с младежите преди 18 години е довело до неговото изгубване, макар че съгласно Мангъров той е бил по-смъртоносен от сегашния.

„ От април до момента е едно и също. На 100 теста позитивни са сред 3 и 7. Това демонстрира, че карантината е безусловно безсмислена. Беше Великден, чакахме по-късно камиони с трупове. Беше Гергьовден, чакахме още веднъж. Имаше мач, 12 000 на стадиона, чувалите отново артисаха. Сега към този момент в продължение на седмица се прегръщаме по площадите – отново същата работа. И събирането на площадите е доста позитивно, това е български вид на шведския модел. По площадите са млади, здрави и мощни хора, те би трябвало да се срещнат с вируса и да го прекарат в голямата си част от случаите безсимптомно. Това нещо до момента в който не мине през съответната сериозна маса от популацията, няма да се спре, ” добави инфекционистът.

„ Заради това безумно правене на проби, нас към този момент започнаха да ни гледат като мръсни и заболели източноевропейци. Виждате какво споделят гърците – ние ги заразяваме… Няма по какъв начин да бъде истина това, въобще не е правилно. Вирусът в един миг ще изчезне. Много ми се искаше да се случи при започване на лятото, не се случи, само че рано или късно ще се случи, ” приключи доцент Атанас Мангъров.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР